bnr66

de PAUW
Professionele
Aandacht voor
Uw
Welzijn

Over de praktijk

Praktijk de PAUW is een kleinschalige praktijk voor haptotherapie en fysiotherapie. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. In principe hebt u bij ons een vaste therapeut. Wij hebben een netwerk van samenwerkingsrelaties waar wij zo nodig gebruik van maken. We werken samen binnen Cirkel Noord. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende disciplines die zich richten op mensen met een structureel trauma. Verder zijn we aangesloten bij Parva, netwerk van kleinschalige fysiotherapiepraktijken. Binnen dit netwerk is er regelmatig overleg over organisatorische en vakinhoudelijke zaken. De praktijk biedt onderdak aan twee enthousiaste, zelfstandige onderneemsters en is derhalve geen maatschap.

Naast de praktijk voor fysiotherapie en haptotherapie is ook team Leeuwarden-Zuid van Buurtzorg in ons pand gevestigd. Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden zorg thuis levert. Het gaat hierbij om verpleging en persoonlijke verzorging. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.leeuwarden.buurtzorg.net

.

………………………………..Parva fysionetwerk……………………………………………….Cirkel Noord

………………………Logo Parva Fysionetwerk………………………………………..

.

De therapeuten

Karin van der Burg

Toen ik een jaar of acht was, kwam één van mijn familieleden in aanraking met de fysiotherapeut. Ik ging wel eens mee naar de behandeling en vond het allemaal zeer interessant. Vanaf dat moment wist ik wat ik later wilde worden. Van deze beroepskeuze heb ik nooit spijt gehad. Ik ben zeer geïnteresseerd in mensen en wat hen, letterlijk en figuurlijk, beweegt. Dat maakt elke werkdag nog steeds boeiend.

.

Wilma Tigchelaar

Ik ben in praktijk de Pauw werkzaam als fysiotherapeut en als haptotherapeut. Deze twee therapievormen staan los van elkaar, ook al zijn er veel raakvlakken. Wat mij boeit is hoe iemand zich beweegt, zowel fysiek, maar ook gevoelsmatig. Hoe groter de bewegingsvrijheid, hoe meer iemand tot zijn recht kan komen. Dat ik hierin wat kan betekenen voor een ander, geeft mij veel voldoening en plezier.

 

Foto’s gemaakt door Saris & Den Engelsman

.

Praktijk
Marowijnestraat 30
8931 BT Leeuwarden
Tel: 06-16689624

Geopend op werkdagen en donderdagavond.

Plan uw route

.kngf

VVH

.

.

.

 

facebook

Copyright © 2016 Praktijk de PAUW. Alle rechten voorbehouden.